Lazur

Noclegi w pensjonatach w Chłapowie

ul. Górnicza 23-25, 84-120 Chłapowo, pomorskie, tel. 501 735 385503 192 390

Opinie i pochwały - "Lazur"

Pyszne jedzonko, mili właściciele. Wielka dbałość gospodarzy o dosłownie wszystko! Wspaniała atmosfera. Piękna zieleń wokół. Rewelacyjne tereny do odpoczynku. Obiekt położony w zacisznym miejscu. W tym miejscu jest wszystko czego potrzeba do odpoczynku nad morzem. Byłam z rodziną i wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni, chętnie tu znowu wrócimy.

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Monika z Torunia — 2019.07.21 176.221.120.188 - host-176-221-120-188.dynamic.mm.pl

Pyszne jedzonko, mili właściciele. Wielka dbałość gospodarzy o dosłownie wszystko! Wspaniała atmosfera. Piękna zieleń wokół.
Rewelacyjne tereny do odpoczynku. Obiekt położony w zacisznym miejscu. W tym miejscu jest wszystko czego potrzeba do odpoczynku nad morzem. Byłam z rodziną i wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni, chętnie tu znowu wrócimy.

Monika z Torunia — 2019.07.21 176.221.120.188 - host-176-221-120-188.dynamic.mm.pl

Bardzo polecam!

4 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Dorota z Grudziądza — 2017.08.16 89.238.26.144 - host-89-238-26-144.smgr.pl

Gorąco polecamy! Warunki lokalowe bardzo dobre. Odległość od morza pozwala na cudowy spacer, można wybrać wariant z kramami lub obcowanie z przyrodą. Jedzenie bardzo dobre, nawet dzieciaki były zachwycone! Barbara i Grzegorz z rodziną.

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Barbara i Grzegorz — 2017.08.03 5.172.235.177 - ip-5-172-235-177.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

Miejsce do swobodnego odpoczynku.Polecam rodzinom z dziećmi.Standard pokoju w stosunku do ceny-ok.Czysta pościel,ładne łóżka,telewizja,balkon.Mi brakuje tylko małej lodówki w pokoju.Położenie daje komfort odpoczynku z dała od gwaru plaży.Do morza można dostać się pieszo 3 zejściami.Do centrum Władysławowa bez użycia auta 15 min.Właściciele bardzo sympatyczni,mają psa.Blisko sklepy,bary i kościół zatem coś dla ciała i dla ducha.Dobra baza do wypadów do Karwii,Dębek czy Helu.Polecam.Pozdrawiam.:)

małgorzata.lublin — 2015.09.02 37.47.36.82 - public-gprs359697.centertel.pl

okalizacja doskonała dla osób pragnących odpocząć od jarmarków, samochodów, dyskotek. z balkonu rzadko możliwy w zatłoczonej okolicy widok po horyzont. świerszcze, ptaki w tym kogut i suczka Gaja. Nie mogę powiedzieć ile zajmuje dojście do centru władka, bo zawsze szliśmy inną drogą, racząc się wakacyjnymi goframi, lodami i piwem regionalnym. Jedynie co może zaskoczyć (dorosłych) to wysokość łóżek, ale są bardzo wygodne. To duża posesja, jest świetlica, fotele, siatka, plac dla dzieci, altana biesiadna grilowo - ogniskowa. Jednym słowem naprawdę dobre i przyjazne miejsce tak dla rodzin z dziećmi jak i tych starszych. Gospodarze bardzo otwarci i życzliwi. Dziękujemy za świetną zabawę przy ogniskach, domowe obiady (kuchnie i lodówki są do dyspozycji wiec co kto woli) i przyjazną atmosferę. Polecamy

Małgorzata i Ryszard, Warszawa — 2015.08.13 212.75.121.58 - 121.58.supermedia.pl

lokalizacja doskonała dla osób pragnących odpocząć od jarmarków, samochodów, dyskotek. z balkonu rzadko możliwy w zatłoczonej okolicy widok po horyzont. świerszcze, ptaki w tym kogut i suczka Gaja. Nie mogę powiedzieć ile zajmuje dojście do centru władka, bo zawsze szliśmy inną drogą, racząc się wakacyjnymi goframi, lodami i piwem regionalnym. Jedynie co może zaskoczyć (dorosłych) to wysokość łóżek, ale są bardzo wygodne. To duża posesja, jest świetlica, fotele, siatka, plac dla dzieci, altana biesiadna grilowo - ogniskowa. Jednym słowem naprawdę dobre i przyjazne miejsce tak dla rodzin z dziećmi jak i tych starszych. Gospodarze bardzo otwarci i życzliwi. Dziękujemy za świetną zabawę przy ogniskach, domowe obiady (kuchnie i lodówki są do dyspozycji wiec co kto woli) i przyjazną atmosferę. Polecam

Małgorzata i Ryszard, Warszawa — 2015.08.10 212.75.121.58 - 121.58.supermedia.pl

Fantastyczne miejsce, super atmosfera i bardzo gościnni właściciele. Doskonała baza na kolonie, ładne i czyste pokoje i sporo zieleni w okół.
Jedzenie w dużych porcjach, urozmaicone i bardzo smaczne. Wszystkim zawsze smakowało ( małym i dużym). Pani Ela świetnie układa menu pod dzieci, oraz równolegle serwuje inne smakołyki dorosłym łakomczuchom. Natomiast Pan Andrzej organizuje fantastyczne dyskoteki. Właściciele zawsze służą pomocą i radą. Co roku organizujemy kolonie w różnych miejscach, ale po raz pierwszy jesteśmy w 100% zadowoleni. Gorąco polecam ten ośrodek.

Ewelina, Wrocław — 2014.07.24 78.9.147.3 - dynamic-78-9-147-3.ssp.dialog.net.pl

Gorąco polecam pensjonat Lazur, państwo właściciele bardzo rzeczowi, super sympatyczni i gotowi umilić pobyt w każdym momencie. Wszystkie informacje zarówno zawarte na stornie www jak i telefoniczne zgodne w 100% z prawdą. Cudowne miejsce aby rodzinnie szczególnie z dziećmi odpocząć. Serwowane posiłki rewelacja!!! . Za rok na pewno znów przyjedziemy. Aby zażywać słonecznych i morskich kąpieli jest kilka minut spacerkiem. Władysławowo również. Jeszcze raz gorąco polecamy.

Tomasz , Pabianice — 2013.08.22 77.255.222.23 - 77-255-222-23.adsl.inetia.pl

Rewelacja! Długo niezapomniana fantastyczna atmosfera, dobre jedzenie, przesympatyczna obsługa. Pozdrawiamy p. Elę i p. Andrzeja. Polecamy gorąco :)) Grupa AKORD

grupa AKORD, Chotomów — 2013.08.20 83.31.113.35 - cll35.neoplus.adsl.tpnet.pl

Pobyt w pensjonacie LAZUR będziemy miło wspominać. Bardzo mili i sympatyczni właściciele, poznaliśmy również niektórych członków rodziny z którymi również spędziliśmy miłe chwile. Mieliśmy ładny pokój z balkonem, pyszne obiadki . Za rok również się tam wybierzemy. Opis na stronie jest w 100% zgodny z prawdą Pozdrawiamy

Aga Andrzej i Dawid z Siemianowic — 2013.06.29 89.174.209.144 - s209pc144.mmj.pl

Szymbark. Przyjechałam kilka god temu , tam było Fajnie Fajna Dyskoteka Mili państwo i Było Fajnie chcę tam jeszcze raz jechac :)

— 2013.06.19 83.25.211.13 - aid13.neoplus.adsl.tpnet.pl

Byłem kilka lat temu dwa lata z rzędu i byłem bardzo zadowolony, bardzo sympatyczni właściciele.

Waldek z gór — 2012.09.09 91.207.53.10 - 91.207.53.10

Cudownie!!!! Obiadki pyszne, cudowna atmosfera. POLECAM!!!!!

Laura Chodorek,Łódź — 2012.08.24 83.22.55.189 - dvv189.neoplus.adsl.tpnet.pl

BYLIŚMY W TYM OŚRODKU OKOLICA PIĘKNA A GOSPODARZE SĄ WYJĄTKOWI I MA SIĘ WRAŻENIE ŻE ZNA SIĘ ICH OD ZAWSZE CHĘTNI DO POMOCY I KULTURALNI OŚRODEK CZYSTY KUCHNIA PALUSZKI LIZAĆ TO CO PISZĄ O TYM OŚRODKU JEST PRAWDĄ W 1000% ŻYCZYMY WSZYSTKIM DUŻO SŁOŃCA I MIŁEGO WYPOCZYNKU MARZENA I WIESŁAW

MARZENA I WIESŁAW Z BYDGOSZCZY — 2012.08.02 93.154.129.26 - ip-93-154-129-26.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

Bardzo mili bezpośredni chętni do pomocy Gospodarze.Rewelacyjna kuchnia.Mnóstwo miejsca dla młodszych i starszych.




e

Jacek-Kraków — 2012.07.24 31.187.13.8 - 31.187.13.8

Ja równiez polecam LAZUR jest to świetne miejsce na odpoczynek! Byłam tam na zielonej szkole w czerwcu z klasa i było świetnie! Przepyszne obiady i bardzo mili gospodarze! Mam nadzieje ze jeszcze kiedys odwiedze Chłapowo i LAZUR.

angelika,jasło — 2012.07.12 83.3.90.114 - gnm114.internetdsl.tpnet.pl

Przez przypadek trafiłam do ośrodka LAZUR i nie żałuję. Bardzo rzeczowa, konkretna rozmowa z P. Andrzejem. Wszystkie informacje zawarte na stronie ośrodka są całkowicie zgodne z prawdą. Byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Ośrodek godny polecenia. Pozdrawiamy miłych gospodarzy. Miejsce godne polecenia.

mariola, pobiedziska — 2011.08.09 79.186.49.198 - aebx198.neoplus.adsl.tpnet.pl

Przez przypadek trafiłam do ośrodka LAZUR i nie żałuję. Bardzo rzeczowa, konkretna rozmowa z P. Andrzejem. Wszystkie informacje zawarte na stronie ośrodka są całkowicie zgodne z prawdą. Byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Ośrodek godny polecenia. Pozdrawiamy miłych gospodarzy. Miejsce godne polecenia.

mariola, pobiedziska — 2011.08.09 79.186.49.198 - aebx198.neoplus.adsl.tpnet.pl

Piękny pensjonat i b. mili gospodarze !

Karolina,Warszawa — 2011.07.19 95.40.238.174 - apn-95-40-238-174.dynamic.gprs.plus.pl

Witam;) My właśnie wybieramy się na wakacje w sierpniu ;-) i widzę tu bardzo piękne pochwały o pensjonacie :] Myślę że to będą udane wakacje w tym miejscu :) Chciałam zapytać tu państwa czy wiecie może państwo czy daleko od tego pensjonatu Lazur jest ul . Hutnicza12,bo właśnie moja ciocia ma tam przebywać i nie wiem czy to daleko czy blisko ? prosiłabym o odpowiedz ;)pozdrawiam . :*

Kamila Kurak Wyszków — 2011.07.15 77.113.94.220 - apn-77-113-94-220.dynamic.gprs.plus.pl

Oczywiście jak wakacje to tylko w "LAZURZE" w Chłapowie. Polecam każdemu i żałuję, że takich znajomych nie mam w Warszawie jak Państwo Kila. Pensjonat prowadzą godny polecenia. Perfekcja i rodzinna atmosfera to ICH domena. POLECAM. Przyjeżdżajcie, bo za kilka lat nie będzie takich miejsc jak to. Przyjeżdżam tu od pięciu lat i mam zamiar jeszcze bardzo długo. Pozdrawiam kolonie i wychowawców i OCZYWIŚCIE rodzinkę Państwa Kila.

Dorota, Andrzej i Marysia z Warszawy.

Ps, Do zobaczenia za rok.

Dorota z Warszawy. — 2011.07.06 178.73.49.6 - 178.73.49.6

Przez przypadek trafiłam do ośrodka LAZUR i nie załuję. Wszystkie informacje zawarte na stronie ośrodka są całkowicie zgodne z prawdą. Ja i moi uczniowie bylismy bardzo zadowoleni z pobytu. Ośrodek godny polecenia. Pozdrawiamy miłych gospodarzy.

Jola Płońsk — 2011.06.14 77.254.52.234 - 77-254-52-234.adsl.inetia.pl

Majowy pobyt w pensjonacie Pani Eli i Pana Andrzeja był najlepszym wyjazdem z młodzieżą na jakim byłam od 15 lat pracy w szkole. Bardzo dziękujemy za sympatycznie i miło spędzony czas, smaczne posiłki i życzliwe podejście do dzieci. Warunki bytowe w jakich spędziliśmy te trzy wspaniałe i co najważniejsze słoneczne dni były ponad nasze oczekiwania. Z pewnością moja następna wizyta nad morzem (nie tylko z dziećmi z mojej klasy, także prywatnie już w lipcu br) będzie związana z LAZUREM.

Anna — 2011.06.08 178.56.252.229 - public113893.cdma.centertel.pl

JUZ TRZECI RAZ BYLIŚMY W LAZURZE. I NAPEWNO NIE OSTATNI.CICHO, SYMPATYCZNIE,PRZEMILI GOSPODARZE.POLECAM SMACZNE OBIADY PANI ELI.POZDROWIENIA DLA GOSPODARZY.

AGNIESZKA I ANDRZEJ GRUDZIĄDZ — 2010.08.25 89.238.14.224 - host-89-238-14-224.smgr.pl

I ZNOWU NIE MOGLIŚMY ZAPOMNIEĆ O LAZURZE. JUŻ CZWARTY RAZ BYLIŚMY W TM SAMYMMIEJSCU I ZNOWU BYŁO ZARABIŚCIE - POGODA, ATMOSFERA, WARUNKI MIESZKANIOWE, GOSPODARZE - WSZYSTKO NA 6+! POLECAMY WSZYSTKIM LEPIEJ NIE ZNAJDZIECIE! POZDRAWIAMY I DO ZOBACZENIA ZA ROK!

Magda,Sebek i Domcia Białystok — 2010.08.22 77.46.47.48 - PC-77-46-47-48.euro-net.pl

Nadszedł koniec urlopu i koniec pobytu w Pensjonacie `LAZUR` w Chłapowie.
To już czwarty rok z rzędu, jak spędzam tu wczasy z rodzinką.Polecam wszystkim chętnym do spędzania wakacji nad morzem.Pensjonat prowadzony jest przez przesympatyczną rodzinę Państwa Kila, którzy są do dyspozycji swoich gości przez 24 godziny na dobę, organizują ogniska( nie tylko dla dzieci), grille, mecze siatkówki i inne atrakcje.Posiłki serwowane na stołówce są tanie i bardzo smaczne.Pokoje czyste ( każdy z łazienką), do dyspozycji dwie w pełni wyposażone kuchnie.Dużo sklepów, a w nich całkiem niedrogo.Daleko od gwaru miasta.Polecam.Pozdrawiamy wczasowiczów z przełomu czerwca i lipca, oczywiście również właścicieli Pensjonatu i ich rodzinkę.(pok.11).

Andrzej z Raszyna i jego rodzina.

Andrzej z Raszyna. — 2010.08.22 85.222.87.67 - 87-67-N2.aster.pl

Witam.Mam okazję zapewnić wszystkich Państwa, którzy czytacie tę opinię, że jest ona całkowicie prawdziwa.Przyjeżdżamy do Lazuru od trzech lat i zapewniam, że przyjeżdżać będziemy jeszcze wiele razy. Pensjonat jest utrzymany w czystości, pokoje duże, słoneczne, kuchnia do dyspozycji, świetlica.Ogromny teren zewnętrzny zachęca do pobytu rodzin z dziećmi.Cisza, spokój i świeże powietrze to to czego potrzeba w czasie urlopu. Przemiła rodzina gospodarzy niosła pomoc w każdej sytuacji i o każdej porze. Bardzo dobre i tanie posiłki.W pobliżu duży wybór sklepów.Nic dodać nic ująć, wracamy tam za każdym razem z ochotą.POLECAMY!

Dorota z rodziną z Warszawy. — 2010.07.05 85.222.87.67 - 87-67-N2.aster.pl

PO CIĘŻKIEJ I DŁUGIEJ PODRÓŻY WRÓCILIŚMY DO WARSZAWY.POBYT W PENSJONACIE BYŁ OCZYWIŚCIE CIEKAWY, LEPSZY NIŻ W ZESZŁYM ROKU, BO POGODA DOPISAŁA.PENSJONAT OCZYWIŚCIE PRZYGOTOWANY NA PRZYJĘCIE GOŚCI PERFEKCJONALNIE, A OGNISKO I GRILL...JESZCZE MAMY W PAMIĘCI I TAK BĘDZIE AŻ DO PRZYSZŁEGO ROKU.SZKODA TYLKO, ŻE TO AŻ TAK DŁUGO.JUŻ TĘSKNIMY.POLECAMY RODZINOM Z DZIEĆMI, UWIEŻCIE TO BĘDĄ DLA WAS NIEZAPOMNIANE WAKACJE, TAK JAK DLA NAS DRUGI RAZ,A WPRZYSZŁYM ROKU DOKĄD? OCZYWIŚCIE W TO SAMO MIEJSCE.POZDRAWIAMY SERDECZNIE WŁAŚCICIELI I ICH RODZINĘ,A TAKŻEWCZASOWICZÓW Z PRZEŁOMU CZERWCA I LIPCA.MAMY NADZIEJĘ, ZE SPOTKAMY SIE W PRZYSZLYM ROKU,A MOŻE JESZCZE W SIERPNIU?
JEŚLI WYBIERACIE SIĘ NA WAKACJE I CZYTACIE TERAZ MÓJ TEKST,BEZ WACHANIA CZAS DO CHŁAPOWA.

DOROTA, ANDRZEJ I MARYSIA PILARSCY Z WARSZAWY,

DOROTA Z WARSZAWY — 2009.07.07 212.76.37.162 - nat-mi2.aster.pl

wakacje 2006, 2007, 2008 i już za parę dni wakacje 2009
cztery sezony w Lazurze mówi chyba samo za siebie.
pozdro dla wszystkich

Szymańscy Warszawa — 2009.07.03 77.222.236.193 - ip-77-222-236-193.spray.net.pl

Dodawanie opinii dla pensjonatu Lazur

www.lazur.letnik.pl - pensjonat Chłapowo

Atrakcyjne, tanie noclegi nad morzem w Polsce Szukasz podobnych noclegów w pensjonacie w Chłapowie?

©  1999 - 2019   www.letnik.pl - noclegi nad morzem w Polsce... nie tylko w pensjonatach w Chłapowie